Гостьова лекція для студентів спеціальності "Харчові технології" від провідної компанії "Данон"

2 листопада студенти 3 курсу спеціальності "Харчові технології" відвідали он-лайн гостьову лекцію від провідної компанії "Данон" на тему: "Таємниці розвитку в компанії "Данон" - про виклики у сферах інновацій у пакуванні, підтримки екології та управління постачанням молочної сировини. 

Під час лекції провідні спеціалісти Юлія Моргун, Олександр Засименко, та Катерина Осадчук познайомили з місією компанії та основними принципами її роботи, тенденціями на ринку молочної сировини та продукції, про особливості асортименту своєї продукції та інновації у пакуванні з метою збереження екології. 

Зустріч була досить цікавою, пізнавальною і корисною для майбутнього фахівця - технолога. 

Технологом бути цікаво!

фото: 
Українська