Новини коледжу

Роз'яснення щодо роботи закладів освіти у межах правового режиму воєнного стану

24 лютого 2022 року, в Україні введено воєнний стан. Президент підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який підтримано Верховною Радою.

Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року.

День гостинності та Свято Колодія

Вітаючи зі Святом Колодія, у Смілянському технологічному фаховому коледжі гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів. Для студентів, викладачів та гостей активісти художньої самодіяльності представили народне українське весняне свято Колодія з піснями та літературно-мистецькою презентацією українських традицій. Після святкового привітання всіх бажаючих запросили на благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

STARTував відбір на дуальне навчання у новий навчальний рік!!!

Студенти 3-го курсу спеціальності 133 Галузеве машинобудування ознайомились з виробничими потужностями та технологічними процесами мʼясопереробного заводу "Легко" , що входить до складу агропромислової компанії ПрАТ «МХП», познайомились з керівним складом та продегустували продукцію компанії!

Третя окрема штурмова бригада відвідала СТФК НУХТ

Сьогодні 3 окрема штурмова бригада відвідала СТФК НУХТ. Потужний патріотичний захід провели наші захисники зі студентами коледжу. Дякуємо, любі наші воїни за змістовний івент та вітаємо вас з Днем українського Добровольця! Бажаємо вам, наші мужні та сміливі Герої, нашої Перемоги! Дякуємо за захист! Хай береже вас Бог, повертайтесь живими - здоровими в обійми рідних та близьких!

«Борітеся – поборете!»

Студенти коледжу взяли активну участь у святкуванні 210-ої річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Всі охочі мали змогу протягом тижня долучитися до всеукраїнського флешмобу «Єднаймо душі словом Кобзаря»: знімали відео та публікували в соціальних мережах улюблене з поезій Шевченка.

Ми знову згадуємо великого сина нашого народу – ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Ми знову згадуємо великого сина нашого народу – ТАРАСА ШЕВЧЕНКА. 210 років минуло з дня народження поета, проте й нині живе під сонцем України Кобзареве слово. Це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні і прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому. Великий Шевченко нагадує нам про найістотніше в нас: «… Хто ми?... Чиї сини? Яких батьків? Ким? За що закуті?...»

9 березня 2024 року – 210 років із дня народження Тараса Шевченка

9 березня 2024 року – 210 років із дня народження Тараса Шевченка, найвидатнішого українського поета усіх часів. Його ім’я стало символом України та свободи, його філософія – національною ідеєю, а твори – обов’язковою частиною нашого життя.

Студенти СТФК НУХТ долучилися до флешмобу «Єднаймо душі словом Кобзаря!».

Декламування поезій Тараса Шевченка

Зі святом весни, ніжності, краси!

Любі наші жінки та дівчата!

Нехай весняний вітер приносить вам тільки приємні новини, а кожен крок буде наповнений ласкою і успіхами. Ви заслуговуєте на найкраще!

З повагою, чоловіки коледжу

Перша карʼєрна сходинка під час навчання у коледжі – це реально!

Перша карʼєрна сходинка під час навчання у коледжі – це реально! Саме таку можливість надає дуальна освіта!

Перевагою дуальної освіти є навчання у коледжі на денній основі та паралельне офіційне працевлаштування. Студенти, які навчаються за дуальною формою навчання, опановують свій фах безпосередньо на робочих місцях на виробництві, розуміють усі технологічні процеси та мають досвід взаємодії з досвідченими фахівцями підприємств.

Вітаємо учасників та переможців XVI Всеукраїнської інтернет-олімпіади з Історії!

Вітаємо учасників та переможців XVI Всеукраїнської інтернет-олімпіади з Історії!

Вже традиційно студенти коледжу взяли участь у XVI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з Історії, що проводилася 16 – 23 лютого 2024 року на освітній платформі «На Урок».

Сторінки

Підписатися на RSS - Новини коледжу