Продовжуються онлайн зустрічі викладачів НУХТ з студентами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Продовжуються онлайн зустрічі викладачів НУХТ з студентами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ в рамках гостьових лекцій. 

13 березня професор кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, Валентин Олішевський, провів цікаву лекцію на тему: «Нанотехнології в харчових виробництвах». Він розповідав про використання нанотехнологій в переробній та харчовій промисловості, зокрема в цукровій галузі на стації добування дифузійного соку в похилих та вертикальних дифузійних установках. Професор підкреслив що нанотехнології використовуються в рослинництві для підживлювання ростків зерновий культур та під час виробництва хлібобулочних виробів з метою збільшення терміну зберігання продукції, та в інших галузях харчової та переробної промисловості.

Студенти з цікавістю слухали лекцію, задавали запитання та цікавилися перспективами розвитку нанотехнологій.

фото: 
Українська