Абітурієнту

Запрошуємо випускників на основі базової або повної загальної середньої освіти (після 9-го або 11-го класу) на навчання

за освітньо-професійними програмами підготовки фахового молодшого бакалавра:

  • Маркетинг
  • Менеджмент
  • Комп’ютерні науки
  • Галузеве машинобудування
  • Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка
  • Харчові технології

 

Терміни вступної кампанії

Перелік документів для вступу

Розклад вступних випробувань

Графік роботи приймальної комісії

Рейтингові списки вступників рекомендованих до зарахування за державним замовленням на основі Базової середньої освіти

...

До уваги слухачів курсів підготовки до вступу!!!

Відповідно до розділу 5 «Положення про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій у 2023 році» результати підсумкової атестації, виставлені за 20-бальною шкалою, переводяться відповідно Таблиці у шкалу від 0 до 10 балів і оприлюднюються на інформаційних стендах Приймальної комісії та сайті коледжу не пізніше дня, наступного після їх отримання і заносяться у Єдину державну електронну базу з питань освіти.

Права та обов’язки абітурієнта під час проходження вступних випробувань

Процедура допуску до вступного випробування передбачає проходження ідентифікації учасників.

 

При вході до приміщення, де має відбуватися вступне випробування абітурієнт має пройти процедуру ідентифікації: абітурієнт має продемонструвати документ, що посвідчує особу, для того щоб працівник приймальної комісії міг пересвідчитися, що саме абітурієнт заходить в приміщення для проходження вступного випробування.

 

Абітурієнт МАЄ ПРАВО на:

Сторінки

Підписатися на RSS - Абітурієнту