Новини коледжу

Ювілейний 140 випуск

У цей ювілейний рік зі стін коледжу у великий світ вийшло 109 фахових молодших бакалаврів з менеджменту, маркетингу, харчових технологій, комп’ютерних наук, автоматизації та комп’ютерно–інтегрованих технологій, а також спеціалісти з галузевого машинобудування, серед яких 7 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

25-26 червня в СТФК НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньо-професійної програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

До захисту було представлено 28 кваліфікаційних робіт у напрямках розробки робочих проектів систем автоматизації, розробки SCADA-систем та систем управління з використанням сучасних технологій проєктування.

Захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності «Комп’ютерні науки»

24 червня 2024 року відбувся завершальний етап у навчанні фахових молодших бакалаврів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» – захист кваліфікаційних робіт студентами 4 курсу групи ПСК20. 

До захисту було представлено 19 кваліфікаційних робіт у напрямках розробки мобільних та web-додатків, розробки інформаційних систем з використанням сучасних технологій проєктування.

УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ФАХОВОГО МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА

20 червня 2024 року відбулася відкрита атестація випускників спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за освітньо-професійною програмою «Експлуатація та ремонт машин і механізмів».

За крок до фінішу

13 червня відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності «Комп’ютерні науки». Були презентовані різноманітні проекти: веб-сайти, мобільні застосування, інформаційні системи, що реалізовані за допомогою сучасних засобів програмування. Вітаємо наших студентів групи ПСК-20 з успішним виходом на фінішну пряму. Так тримати!

Допомога волонтерам

Студенти групи КТМ21 допомогли волонтерам ГФ "Смілянська самооборона "Січ" підготувати до капітального ремонту повнопривідний «jeep» українського виробництва 1979 року випуску. Автомобіль волонтери не тільки відремонтують, а й обладнають всім необхідним для виконання завдань з ППО міста. Також студенти долучилися до благоустрою території волонтерського хабу.

Акція «Голос дітей», присвячена Дню захисту дітей та вшануванню пам'яті дітей, які загинули внаслідок війни рф проти України

24 лютого 2022 року наше дитинство достроково закінчилося. Його обірвали російські окупанти, які порушили усі можливі права дітей на життя, недоторканність, захист гідності. Від того часу свято дитинства для нас трансформувалося в день вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок війни проти рф. Щодня країна - агресор вчиняє проти України воєнні злочини, які у майбутньому будуть розслідуватися, як злочини проти людяності. Від початку повномасштабного вторгнення орки вбили щонайменше 548 діточок, а 1280 отримали поранення різного ступеня тяжкості. 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

І знову страшна війна приносить нам гірку звістку...

Загинув випускник коледжу (гр. ПРГ04), мужній воїн-захисник ДЕНИС ДМИТРЕНКО (1989 р.н.) 

Траурна церемонія прощання відбудеться 1 червня об 11:00 у Покровській церкві.

Солдат Денис Дмитренко був оператором радіорелейної станції взводу зв’язку роти зв’язку командного пункту польового вузла зв’язку військової частини ЗСУ. 

Щомісячна акція на підтримку ЗСУ

Сьогодні відбулася щомісячна акція на підтримку ЗСУ від колективу СТФК НУХТ.

Дякуємо групам, які долучилися до травневої допомоги, а саме: АКТ23, КН23, МАШ23, МД/МТ23, ХТ23, АКТ22, КН22, МАШ22, МД/МТ22, ХТ22, АКТ21б, МЕЗ/КТМ21, ПСК21, КТМ20, МЕХ20, МД/ОРГ21.

Сторінки

Підписатися на RSS - Новини коледжу