Новини коледжу

Захист курсових робіт

16 травня відбувся захист курсових робіт з об’єктно-орієнтованого програмування. Студенти 3 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», групи ПСК-21 демонстрували власні розробки прикладних програм, створені в сучасному середовищі розробки Visual Studio. Були представлені цікаві та різноманітні програми для автоматизації роботи паспортного столу, бібліотеки, інтернет-кафе, власні версії календаря, калькулятора, гри в карти, тощо. 

Вітаємо з успішним закінченням чергового етапу в здобутті професії програміста.

Citius, Altius, Fortius!

10 травня коледж гостинно зустрічав школярів міста, а саме: команди шкіл № 1, № 6 та мистецької школи – інтернат. На стадіоні «Авангард» відбувся спортивно – патріотичний захід, присвячений Дню Європи «Європейські Ігри – 2024».

8 травня Україна відзначала День памʼяті та примирення

8 травня Україна відзначала День памʼяті та примирення. Ми вшановуємо всіх, хто боровся з нацизмом і переміг його! 

З нагоди пам’ятної дати студенти груп МТ23 та МД23 представили власні проєкти «Мій край в роки Другої світової війни», а представники громадської організації «Центурія» провели навчання для студентів з тактичної медицини та базового поводження зі зброєю.

1939 - 1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо.

Звернення Президента України з нагоди Дня пам'яті та примирення

8 травня - День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який відзначається щороку з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939–1945 років. Пам'ятаємо тих, хто боровся за Україну! Молімось за тих, хто бореться за неї знову!

Студенти під час дуального навчання відвідали Технічний хакатон МХП

Завдяки партнерам ПрАТ «МХП» наші студенти мають можливість не лише навчатись, а й втілювати масштабні ідеї, мати можливість експериментувати, бачити не лише кінцевий результат, але й розвиток!

З Великоднем - до великої Перемоги!

Студенти та працівники #СТФК НУХТ традиційно взяли участь у благодійному міському ярмарку «З Великоднем - до великої Перемоги!»

До загальної скарбничку на підтримку ЗСУ коледж зібрав 7250 грн. 

Дякуємо всім хто долучився!

Сторінки

Підписатися на RSS - Новини коледжу