20 травня відбувся профорієнтаційний захід для студентів 1 курсу спеціальності "Харчові технології" з вибору дисциплін.
Під час заходу студентам був представлений широкий вибір дисциплін різних професійних напрямків у галузі харчових технологій, перелік підприємств партнерів.
Більш детально про цукрову галузь та перспективи працевлаштування розповіли представники Агрохолдингу «Астарта-Київ», які були присутні на заході: Гладишко Андрій Андрійович - технічний директор Глобинського цукрового заводу, Безсмертна Любов Миколаївна - начальник відділу по роботі з персоналом, Булавкіна Наталія Миколаївна - головний фахівець з регіонального підбору персоналу.
Про кондитерську галузь, розвиток підприємства та широкий асортимент печива цікаво розповіла Стрижалова Ірина - керівник відділу персоналу кондитерської фабрики «Грона».
Тепер перед студентами 1 курсу стоїть завдання зробити правильний вибір - зробити свій перший крок у формуванні власної освітньої траєкторії та професійної кар’єри. Бажаємо їм успіхів! У каруселі фото ділимось деталями!