Об’єднуємось разом з роботодавцями задля правильного вибору студентів!

20 травня відбувся профорієнтаційний захід для студентів 1 курсу спеціальності "Харчові технології" з вибору дисциплін.

Під час заходу студентам був представлений широкий вибір дисциплін різних професійних напрямків у галузі харчових технологій, перелік підприємств партнерів. 

Більш детально про цукрову галузь та перспективи працевлаштування розповіли представники Агрохолдингу «Астарта-Київ», які були присутні на заході: Гладишко Андрій Андрійович - технічний директор Глобинського цукрового заводу, Безсмертна Любов Миколаївна - начальник відділу по роботі з персоналом, Булавкіна Наталія Миколаївна - головний фахівець з регіонального підбору персоналу. 

Про кондитерську галузь, розвиток підприємства та широкий асортимент печива цікаво розповіла Стрижалова Ірина - керівник відділу персоналу кондитерської фабрики «Грона».

Тепер перед студентами 1 курсу стоїть завдання зробити правильний вибір - зробити свій перший крок у формуванні власної освітньої траєкторії та професійної кар’єри. Бажаємо їм успіхів! У каруселі фото ділимось деталями!

фото: 
Українська