1. Основи фізіології та гігієни харчування
2. Біологічно активні речовини в харчових технологіях
3. Дизайн кондитерської продукції
4. Хімія смаку, кольору та запаху
5. Автоматика і робототехніка (крім спец. 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»)
6. Інтернет речей
7. Електрообладнання
8. Електропобутова техніка
9. Хмарні сервіси (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
10. Створення web-додатків (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
11. Системи управління контентом (СMS) (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
12. Маркетинг в соціальних мережах (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
13. Комп’ютерна графіка (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
14. Засоби мультимедіа в новітніх інформаційних технологіях (крім спец.122 «Комп’ютерні науки»)
15. Комп’ютерна анімація (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
16. Інформаційні технології та програмування (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
17. Аналіз та візуалізація даних (крім спец. 122 «Комп’ютерні науки»)
18. Блокчейни та криптовалюти
19. Міжнародні економічні відносини
20. Основи маркетингу (крім спец. 075 «Маркетинг», 073 «Менеджмент»)
21. Основи менеджменту (крім спец. 075 «Маркетинг», 073 «Менеджмент»)
22. Тайм-менеджмент (крім спец. 073 «Менеджмент»)
23. Інтернет-маркетинг (крім спец. 075 «Маркетинг»)
24. Риторика
25. Стратегії успішної комунікації
26. Професійна етика та міжнародний етикет
27. Психологія пошуку роботи
28. Психологія взаємовідносин
29. Основи філософських знань
30. Сучасні освітні студії
31. Культурологія
32. Силові види спорту (Атлетизм-силовий тренінг)
33. Складнокоординаційні види спорту (Заняття в спеціальних медичних групах, акробатика, workout; тренінг силового спрямування)
34. Економічна система сучасного світу
35. Астрономія
36. Сучасна фізична картина світу
37. Реалізація і захист трудових прав спеціаліста
38. Математика життєвих задач
39. Іспанська мова (базовий рівень)
40. Основи 3D-моделювання (крім спец. 133 «Галузеве машинобудування»)
41. Наука про матеріали
42. Пакування
43. Тривимірне комп’ютерне конструювання