15 квітня 2025 року відбулася спільна зустріч робочої групи з розробки ОПП «Харчові технології» з представниками студради спеціальності Харчові технології.
На зустрічі обговорювалися пропозиції студентів та викладачів щодо внесення змін до освітньо-професійної програми з метою її удосконалення. Обговорювалися як вибіркові компоненти, так і логічна послідовність вивчення обов’язкових компонент, основні проблеми, які виникають під час їх вивчення.
Цікавою була пропозиція від студентів - збільшити кількість навчальних екскурсій на підприємства галузі для полегшення вивчення теоретичного матеріалу фахових дисциплін.
Зустріч виявилася досить корисною та плідною.
Запропоновані зміни зроблять нашу освітньо-професійну програму ще якіснішою та більш ефективною для майбутніх вступників.