Онлайн лекція на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції»

З метою популяризацiї освітньої дiяльностi та мотивації серед здобувачiв освіти коледжу, викладачі кафедри «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування» Національного університету харчових технологій, а саме, доцент, кандидат технічних наук Якобчук Роман Леонідович та доцент, кандидат технічних наук Люлька Дмитро Миколайович провели цікаву та водночас корисну онлайн лекцію на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції».

Ця тема зацікавила студентів 3-4 курсів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», які вивчають курс «Технологічного обладнання» та працюють над курсовим проєктом дисципліни.

Вони змогли дізнатися про сучасне технічне оснащення харчових виробництв, більш докладно ознайомитись з інноваційним обладнанням для висушування харчових продуктів і з екстракційним промисловим обладнанням, особливостями  в діагностиці та центруванні транспортних систем.

фото: 
Ukrainian