Опубліковано newsed пн, 10.02.2025 - 09:34
7.02.2025 р. відбулася конференція з практичного навчання студентів спеціальності 181 Харчові технології. Студенти 4 курсу поділилися досвідом свого першого робочого місця зі студентами 3 курсу, приємними враженнями та своїми досягненнями.
Студенти 4 курсу представили основну інформацію про підприємства, на яких проходили практику: ТОВ «Світ Ласощів», ТОВ «Черкасихліб ТД», ТОВ «Кропивницький хліб», ТОВ «Комбінат баранкових виробів», асортимент продукції, вивчений технологічний процес і нове сучасне обладнання, провели аналіз існуючих технологій.
Студенти 3 курсу при цьому ознайомилися з майбутніми базами практик і розглянули можливості практичного навчання на даних підприємствах.
Українська
Розділ: