Опубліковано newsed чт, 23.12.2021 - 18:25
Відбувся захист курсових проектів здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології з дисципліни «Технологія галузі».
Метою виконання курсового проекту було закріплення, систематизація та поглиблення знань, придбаних при вивченні профілюючих дисциплін, опрацювання відповідної технічної літератури, робота з нормативними документами, проведення аналізу технологічної схеми виробництва і удосконалення її згідно з рекомендаціями щодо оптимізації технологічних режимів в залежності від якості сировини.
Студенти успішно захистили проекти, підготувавши ґрунтовні доповіді, тим самим піднявшись ще на одну сходинку до досягнення кінцевої мети навчання в коледжі - отримання диплому.
Українська
Розділ: