Захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів"

24 - 25 червня відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти денної форми навчання спеціальності 181 "Харчові технології", освітньо-професійної програми "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів".  

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень теоретичної підготовки студентів та вміння обґрунтовувати доцільність своїх заходів з підвищення якості хлібопекарських та кондитерських виробів, які були розроблені на основі діючих підприємств.

За результатами захисту усі здобувачі освіти отримали позитивні оцінки та відгуки. Вітаємо наших технологів та бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності!

фото: 
Українська