Конкурс «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних  виробів і харчоконцентратів» 22-23 травня взяли участь у конкурсі «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. Конкурс був організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Конкурс проходив в три етапи:

  • на першому етапі студенти демонстрували свої знання у виробничих умовах шляхом вирішення розрахункових і виробничих задач, що були запропоновані фахівцями на виробництві;
  • на другому етапі конкурсанти представляли домашнє завдання – східні солодощі (пахлава);
  • на третьому етапі необхідно було вирішити теоретичні задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.

Студенти нашого коледжу отримали перемогу в номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки» та «Високий рівень практичної підготовки» - Билина Дарина (гр. ВХК15), «Високий рівень теоретичної підготовки» та «Високий рівень практичної підготовки» - Яременко Євгенія (гр. ВХК15). Студентів нагородили цінними подарунками і грамотами. Також команду коледжу відзначили грамотою за друге місце в конкурсі за сумою набраних балів. Вітаємо переможців!

фото: 
Невизначено
Добавить в слайдер?: 
Нет