Дослідницькі роботи студентів в харчовій галузі

Комісією фахових дисциплін технологічного циклу, в рамках тижня комісії, була проведена науково-теоретична конференція студентів-технологів харчових виробництв серед старших курсів.

На конференції студенти презентували свої дослідницькі роботи та доповіді про нові технології в харчовій галузі.

Так, Вікторія Косенко (група ВХК14) доповідала про дослідження впливу способу приготування тіста на його структурно-механічні показники для батону нарізного. А  Анастасія Александрова (група ВХК14), розповіла про дослідження впливу кислотності на структурно-механічні показники тіста для хліба «Дніпровський». Керівник робіт  - викладач Л.І. Лісіцина

Також студентка 4-го курсу Дарья Пилипчук (група ВЦР14) під керівництвом  викладача П.А. Васюри підготувала доповідь на тему: «Сучасні прилади в лабораторії харчового підприємства».

Інформація, що була презентована на конференції, може бути використана студентами під час виконання курсових та дипломних проектів.

В заключній частині конференції студентам, що закінчили курси лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу були вручені посвідчення.

 

фото: 
Невизначено
Добавить в слайдер?: 
Нет